JPT Jaskari

-Palveleva konepaja

Palveleva konepaja JPT Jaskari Oy on Köyliössä, hyvien liikenneyhteyksien (vt.12) äärellä sijaitseva konepaja. Vuonna 2005 perustettu yritys työllistää n.20 oman alansa ehdotonta ammattilaista. JPT Jaskari Oy perustettiin alihankintakonepajaksi/kunnossapitoyritykseksi.

Yrityksen liiketoiminta kuitenkin laajeni merkittävästi vuonna 2006 tapahtuneella liiketoimintakaupalla, kun tienhoitokalustostaan tunnettu SERCO- tuotemerkki siirtyi JPT Jaskarin valmistukseen. Nyt JPT Jaskari Oy tekee alihankintatöinä monenlaisia teräsrakenteita, koneita ja laitteita, koneiden osia ja osakokonaisuuksia sekä esimerkiksi teräshallien runkoja.

JPT Jaskari Oy työstää projektin aina suunnittelusta pintakäsiteltyyn lopputulokseen. Yrityksen 2500m2 tuotantotiloissa on mittava konekanta ja oma pintakäsittelyosasto, jossa suurimpienkin osakokonaisuuksien maalaaminen onnistuu vaivattomasti.

JPT Jaskari Oy:n palveluihin kuuluvat edelleen myös teollisuushuolto- ja kunnossapitopalvelut ja ammattitaitoiset asennukset. Myös hydrauliikka-asetelmien ja letkujen valmistus ja prässäys kuuluvat palveluihimme, samoin huipputasoiset hitsauspalvelut, vaikka asiakkaan omissa tiloissa. JPT Jaskari Oy:lle mikään työ ei ole liian pieni, eikä liian suurtakaan projektia ole vastaan tullut.

 

LAATU

Sertifioitu laatujärjestelmämme kattaa menettelyt, joilla varmistamme keskeisten prosessiemme laadun.

Teemme myös jatkuvaa kehitystyötä parantaaksemme tuotteitamme, kehittääksemme uusia tuotteita sekä parantaaksemme toimintaamme.

Toimintamme kulmakivet on määritelty toimintapolitiikkaamme.

 

  

 

TUTUSTU SERCO-TUOTEPERHEESEEN SERCO.FI-SIVUSTOLLAMME

 

  • Ristolantie 5
  • 27710 FI-Köyliö
  • FINLAND